Mini loonwerk: RB Tuinen, de juiste man op de juiste plaats

RB Tuinen investeert permanent in een uitgebreid machinepark voor het uitvoeren van mini loonwerk. Momenteel beschikken we over een twintigtal moderne landbouwmachines die, door hun beperkte omvang van maximaal 1,6 meter breed, op quasi alle plaatsen bruikbaar zijn.

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, zet RB Tuinen de beste machines in. Zo beschikken we bijvoorbeeld voor het onderhoud van grote gazons of sportterreinen over een verticuteermachine, die niet alleen het dode gras verwijdert, maar ook in één beweging opraapt. Een andere machine is dan weer in staat uw tuin volledig automatische om te spitten. Om daarna in 1 werkgang uw gazon te zaaien.

Heeft u een karwei uit te voeren op een moeilijk bereikbare plaats? Informeer naar de mogelijkheden om RB Tuinen in te schakelen. Met onze ervaring en onze specifieke land- en tuinbouwmachines kunnen we u zeker helpen!

Mini loonwerk

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Groenaanleg

Wat mij gelukkig maakt? Mijn paarden zien genieten omdat ze zich echt kunnen uitleven in hun perfect onderhouden weiland en paardenboxen. Allemaal het werk van RB Tuinen!

Referentie: Onderhoud tuinen

RB Tuinen deed ons helemaal vergeten dat wij geen groene vingers hebben… Sinds zij het onderhoud doen, genieten we nog meer van onze professioneel heraangelegde tuin.