RB-Tuinen: Uw Specialist in het aanleggen van bloemenweides

Voor de aanleg van een bloemenweide kan u beroep doen op RB Tuinen. Samen met u werken wij een gedetailleerd plan uit van A tot Z voor de (her)aanleg van uw bloemenweide, volledig op maat van uw wensen en uw budget. U kan ook een plan – door u of een tuinarchitect opgemaakt – stapsgewijs door RB Tuinen laten uitvoeren.

Afhankelijk van vele factoren zoals grootte en ligging van uw bloemenweide, inval van zonlicht, … kan u bij RB Tuinen terecht voor professioneel advies over welke bloemen en materialen het meest geschikt zijn. Zo weten we uw bloemenweide nog net dat ietsje meer te geven...

Naast de aanleg van uw bloemenweide, kan u ook beroep doen op RB Tuinen voor onderhoud. Informeer naar een onderhoudscontract op maat van uw wensen. Zo kan U zorgeloos genieten van uw bloemenweide!

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn om de perfecte bloemenweide aan te leggen. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat project. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Gazon zaaien

RB Tuinen kwam met professioneel materiaal om onze gazon om te spitten en in te zaaien. Heel efficiënt en een prachtig resultaat. Wij denken niet meer dat het gras aan de andere kant…

Referentie: Tuinaanleg

Voor de heraanleg van onze lange, smalle tuin was RB Tuinen de juiste man op de juiste plaats! Met zijn gespecialiseerde machines toverde hij onze tuin om in een echt paradijs!