Professionele Tuinaanleg op maat in Mol, Postel, Retie, Geel, Meerhout, Kasterlee, Balen, Lommel, Arendonk, Veerle laakdal en omgeving.

U hunkert naar een tuin die aanvoelt als Uw eigen oase. U beeld zich in dat U uit het raam van Uw keuken kijkt naar florissante bloemen en bloeiende bomen. U wil ontspannen onder een pergola die overladen is met wijnstokken of U wil gasten uitnodigen op Uw terras voor een cocktail tijdens de avondschemering.

  • van A tot Z

  • Professioneel advies

  • Tuinaanleg op uw maat en wensen

  • Ervaren vakmensen en tuinbouwers

  • Binnen uw budget


Of we bij Uw tuinaanleg nu gebonden zijn aan enkele seizoensupdates of een totale renovatie, het team van RB Tuinen kan het ontwerp dat U voor ogen heeft tot leven brengen. Inwoners van de gemeente Mol doen al XX jaar beroep op ons voor al hun tuinaanleg. Met veel trots breiden wij onze diensten uit naar tal van gemeenten terwijl we de tuinaanleg voor onze klanten ontwerpen en installeren.

Wanneer U een beroep doet op ons voor Uw tuinaanleg, krijgt U hulp van een gespecialiseerd team. Onze ervaren vakmensen maken een plan van de tuinaanleg op basis van Uw visie. Op die manier kunnen onze tuinbouwers het plan voor Uw tuinaanleg uitvoeren naar Uw tevredenheid en onze standaard van uitmuntendheid.

Transformeer uw tuin in het pareltje van de wijk en neem vandaag nog contact op met RB Tuinen voor Uw tuinaanleg.

Neem een kijkje in onze fotogalerij waar we met trots onze vorige kunstwerkjes ten toon stellen.