RB-Tuinen: Uw Specialist in Beregeningsinstallaties

Met een eenvoudig of volledig automatische beregeningssysteem is uw tuin altijd voldoende gehydrateerd om naar eigen lust te groeien en te bloeien, zelfs in een droge periode. RB-Tuinen is specialist in het realiseren van beregeningsinstallaties in uw tuin. Of het nu gaat om een gazon of een heus sportveld, voor elke installatie kan u bij ons terecht. Zo krijgt uw grasveld op het juiste moment, op de juiste plaatsen, de juiste hoeveelheid water.

Voor het complete proces kan u bij ons terecht:

  • Opmeting van de tuin
  • Advies op maat
  • Opstellen van beregeningsplan
  • Installatie van put, pomp en ondergrondse leidingen
  • Installatie van het beregeningssysteem
  • Onderhoud van het beregeningssysteem

De Voordelen Van Beregening

Met een beregeningssysteem van RB-tuinen is uw tuin, gazon of grasveld het hele jaar door bevochtigd en gezond. We stellen samen met u een beregeningsplan op voor uw tuin, zodat u exact weet wat u kan verwachten. Met een beregeningsplan dat aansluit op uw wensen voorkom je overmatig waterverbruik, is jouw tuin altijd optimaal bevochtigd en voorkom je droogte. U hoeft er zelf niet meer aan te denken en kan het hele jaar door genieten van een mooie, groene gazon.

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn voor het installeren van beregening in uw tuin of sportveld. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat project. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Gazon zaaien

RB Tuinen kwam met professioneel materiaal om onze gazon om te spitten en in te zaaien. Heel efficiënt en een prachtig resultaat. Wij denken niet meer dat het gras aan de andere kant…

Referentie: Tuinaanleg

Voor de heraanleg van onze lange, smalle tuin was RB Tuinen de juiste man op de juiste plaats! Met zijn gespecialiseerde machines toverde hij onze tuin om in een echt paradijs!