Als het gras groener mag zijn!

Onderhoud van sportvelden

Sinds jaar en dag wordt er gevoetbald op een traditioneel sportveld. Voor een optimaal onderhoud van een sportveld kunt U terecht bij RB tuinen. Sportveldonderhoud is te verdelen in een periodiek - en een specialistisch onderhoud.

Periodiek onderhoud omvat o.a:

Specialistisch onderhoud omvat o.a:

Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door RB tuinen zelf. Alle benodigde machines zijn aanwezig op eigen bedrijf. Hierdoor is een directe inzetbaarheid ten aller tijden mogelijk. Bij bovenstaande werkzaamheden is het van groot belang er ten aller tijden rekening mee te houden dat er sprake moet zijn van gunstige weersomstandigheden wat rendeert in een zo optimaal mogelijke uitvoering van de betreffende werkzaamheden.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Onderhoud tuinen

Dankzij het vakkundig onderhoud door RB Tuinen genieten onze sportvelden nu van een verdiende zomerstop en zijn ze straks weer helemaal klaar om topprestaties op te leveren!

Referentie: Groenaanleg

Wat mij gelukkig maakt? Mijn paarden zien genieten omdat ze zich echt kunnen uitleven in hun perfect onderhouden weiland en paardenboxen. Allemaal het werk van RB Tuinen!