Als het gras groener mag zijn!

Onderhoud van sportvelden

Sinds jaar en dag wordt er gevoetbald op een traditioneel sportveld. Voor een optimaal onderhoud van een sportveld kunt U terecht bij RB tuinen. Sportveldonderhoud is te verdelen in een periodiek - en een specialistisch onderhoud.

Periodiek onderhoud omvat o.a:

Specialistisch onderhoud omvat o.a:

Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door RB tuinen zelf. Alle benodigde machines zijn aanwezig op eigen bedrijf. Hierdoor is een directe inzetbaarheid ten aller tijden mogelijk. Bij bovenstaande werkzaamheden is het van groot belang er ten aller tijden rekening mee te houden dat er sprake moet zijn van gunstige weersomstandigheden wat rendeert in een zo optimaal mogelijke uitvoering van de betreffende werkzaamheden.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Gazon zaaien

RB Tuinen kwam met professioneel materiaal om onze gazon om te spitten en in te zaaien. Heel efficiënt en een prachtig resultaat. Wij denken niet meer dat het gras aan de andere kant…

Referentie: Tuinaanleg

Voor de heraanleg van onze lange, smalle tuin was RB Tuinen de juiste man op de juiste plaats! Met zijn gespecialiseerde machines toverde hij onze tuin om in een echt paradijs!