Het begin van de herfst is de beste tijd om gras te zaaien. RB Tuinen, een toonaangevende leverancier van professioneel zaaien van gazon, kan U bijstaan in het evalueren van de huidige conditie van Uw gazon en aanbevelingen doen voor het zaaien van gazon.

  • Grote expertise

  • Professionele machines

  • Het gras altijd groener aan uw kant

  • Aangepast aan de eisen van uw gazon

  • Advies waar nodig


RB Tuinen helpt U om te bepalen waar en wanneer Uw gazon behoefte heeft aan het zaaien van nieuwe zaadjes in de bestaande grasmat om de gezondheid van uw gazon te ontwikkelen en bevorderen of dat er een gedetailleerdere renovatie nodig is om het oude versleten gras te vervangen door een tolerantere variëteit.

Het is vaak frustrerend wanneer al Uw harde werk om een gezond en groen gazon te zaaien niet beloond worden. RB Tuinen vult alle oppervlakken van beschadigd gazon, verdikt dun gazon en verbeterd de algemene gezondheid van gazon. RB Tuinen maakt gebruik van professionele machines, materialen en technieken die niet beschikbaar zijn voor consumenten.

Het zaaien van gazon is een complexer proces dan enkel wat zaadjes rondstrooien. Succesvol gazon zaaien vereist kennis, gespecialiseerd materiaal en langdurige zorg met opvolging. RB Tuinen doet dit allemaal voor U. Onze vriendelijke tuinbouwers zullen Uw gazon analyseren voordat we de behandeling starten. Dit verzekerd ons dat het zaad dat wij zaaien aangepast is aan de unieke vereisten van Uw gazon.

Met onze geboekte resultaten met het zaaien van gazon in Mol, Postel, Retie, Geel, Meerhout, Kasterlee, Balen, Lommel, Arendonk, Veerle laakdal, ... hoeft U niet langer te gokken. Wij zorgen voor het volle en effen gazon waar U naar verlangd met slechts één behandeling. Twijfel niet langer en neem onmiddellijk contact met ons op.