Het aanleggen van gazon is de eerste stap naar de tuin van uw dromen.

Uw gazon laten aanleggen door iemand met de juiste vaardigheden en expertise zorgt ervoor dat u een weelderig en vol gazon zal bekomen. RB-Tuinen staat u graag bij in het kiezen van de beste grassoort voor uw tuintype en de perfecte periode voor het zaaien.

We staan u ook ter plaatse bij, want zodra u een afspraak heeft gemaakt komen wij een kijkje nemen om de huidige conditie van uw gazon te evalueren. Op basis daarvan kunnen wij de beste aanbevelingen maken en het plan van aanpak met u vastleggen. Dankzij RB-Tuinen is het gras altijd groener aan uw kant en zullen de buren jaloers zijn.


Wat Is De Prijs Voor Het Aanleggen Van Gazon

U vraagt zich vast af waarom u op onze website geen prijzen terug kan vinden. Dat is omdat het aanleggen van gazon toch wel een werkje op maat is. Daarom zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor die tuin.

Bovendien zit er tevens een verschil op de prijs van de verschillende grassoorten. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen voor het zaaien van gazon per m2. Wij garanderen echter wel dat u bij ons een correcte en eerlijke prijs betaald voor het aanleggen van gazon.

Neem contact op met RB-Tuinen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Gazon Laten Aanleggen

Het aanleggen van gazon is niet zo simpel als gewoon wat zaadjes rondstrooien. Het vereist een bepaalde kennis, maar ook gespecialiseerd materiaal en zorgvuldig onderhoud. RB-Tuinen kan instaan voor het aanleggen of heraanleggen van uw gazon en kan beroep doen op een uitgebreid machinepark.

In Mol, Postel, Retie, Geel, Meerhout, Kasterlee, Balen, Lommel, Arendonk, Veerle, Laakdal en verder heeft men door RB-Tuinen gazon laten aanleggen voor een eerlijke prijs. Wil u ook een weelderig gazon? Wij zorgen voor het weelderig en vol gazon waar u al zo lang naar verlangt.

  • Grote expertise

  • Professionele machines

  • Het gras altijd groener aan uw kant

  • Aangepast aan de eisen van uw gazon

  • Advies waar nodig

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn voor het aanleggen van uw gazon. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor die tuin. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.