RB-Tuinen: Uw Specialist in het bestrijden van Engerlingen

Het bestrijden van Engerlingen en bodeminsecten, daar is RB Tuinen een ware specialist in. Wij maken namelijk gebruik van een revolutionaire methode waarbij we werken met de injectie van aaltjes.

Deze alternatieve toepassingstechniek, het bestrijden van bodeminsecten met aaltjes, is een biologische oplossing en dermate geschikt voor grote oppervlakten zoals sportterreinen.

Ook op sportvelden kunnen bodeminsecten goed bestreden worden met aaltjes. Deze kunnen aangebracht worden door middel van een speciale aaltjes-injecteur voor de tractor. Zo kunnen aaltjes makkelijk over grote oppervlakten verdeeld worden. Daarnaast worden de aaltjes rechtstreeks met water in de bodem gebracht en staan ze niet bloot aan UV-licht. Hierdoor is de werkzaamheid beter.

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn voor het bestrijden van Engerlingen of andere bodeminsecten. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat project. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Tuinaanleg

Voor de heraanleg van onze lange, smalle tuin was RB Tuinen de juiste man op de juiste plaats! Met zijn gespecialiseerde machines toverde hij onze tuin om in een echt paradijs!

Referentie: Onderhoud tuinen

Dankzij het vakkundig onderhoud door RB Tuinen genieten onze sportvelden nu van een verdiende zomerstop en zijn ze straks weer helemaal klaar om topprestaties op te leveren!