Bent u van plan om een nieuw gazon of sportveld aan te leggen? Laat het frezen van al uw gazonen en sportvelden dan over aan RB Tuinen.

  • Voorkom problemen met RB Tuinen

  • De perfecte bodem

  • Specialisatie in gazonen en sportvelden

  • Frezen met professionele freesmachine

  • Jarenlange ervaring


Het correct frezen van gazonen en sportvelden is een delicaat proces. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de valkuilen en struikelblokken zodat we deze kunnen voorkomen en vermijden. Op die manier kan u met een gerust hart overgaan tot het zaaien van uw nieuwe gazon.

Aangezien U op deze pagina beland bent, overweegt u waarschijnlijk om uw grond machinaal bewerkbaar te maken. U wil misschien dichtgeslagen grond losmaken of wortels van oud gazon fijn maken. Misschien denkt u eraan om droge grond naar boven te halen of een harde grond fijn en korrelig te maken.

Kies van de start voor een perfect gefreesde grond. RB Tuinen maakt voor u de perfecte bodemstructuur met de nodige drainage en zorgt dat de voedingsstoffen tot diep in de bodem kunnen penetreren. RB Tuinen maakt voor het frezen van gazonen en sportvelden gebruik van een motorisch aangedreven freesmachine. Hierbij worden tal van messen door de grond geslagen zodat de fijne grond naar boven komt. Indien nodig frezen we gazonen en sportvelden in meerdere richtingen zodat brokken klei of zand fijn genoeg zijn geworden.

Na het frezen van gazonen en sportvelden kan RB Tuinen ook instaan voor het egaliseren van de grond en het inzaaien van uw gazonen of sportvelden.

Overtuigd? Bel 0473/90.56.19 of klik hier om contact op te nemen.