Bevrijd Uw gazon uit de greep van dood gras met gepland verticuteren van Uw gazon door RB Tuinen. De opbouw van dood gras is een algemeen probleem dat kan leiden tot problemen met Uw gazon, het kan een grasveld verpesten.

  • Weg met dood gras

  • Vooraf geplande verticuteerdienst

  • Uw gazon verticuteren

  • Ideaal in augustus of september

  • Zorgt voor gezond, dik gazon


Dood gras kan voorkomen dat water en voedingsstoffen in de bodem geraken. Op die manier wurgt het Uw gazon en maakt het vatbaar voor ziektes of schade van insecten. Voeg daar de kwalijke gevolgen van droogte, slijtage door het maaien, kunstmest en onkruidbestrijding aan toe en het kan al snel de verkeerde kant op gaan.

Tijdens de voorjaarskuis zal het gewone harken meestal het werk wel doen, maar gazons die een probleem hebben met dood gras hebben soms zwaardere aandacht nodig. Als dat het geval is maken wij gebruik van een machine voor het verticale verticuteren, dat is de beste technologie voor de taak. Het is een machine met een rij van bewegende bladen die groeven snijd in het dode gras.

Bekijk het verticuteren als een reset voor Uw gazon. Het team van RB Tuinen stoot veilig door de lagen dood gras, opent een doorgang voor essentiële voedingsstoffen tot diep in de bodem. Omdat het verticuteren Uw gazon en grond herpositioneert, kan Uw gazon gezonder groeien. Verbeteringen zal U al snel zien.

Wat het verschil is dat RB Tuinen kan maken door Uw gazon te verticuteren… hebben we amper de oppervlakte bestreken. Voor meer informatie of een gedetailleerde offerte, klik hier of bel 0473/90.56.19