Zit U in een drukke periode? Te veel werk? Laat RB Tuinen Uw loonwerk (mini) uitvoeren. Wij zetten onze vakmensen en machines in tegen een budgetvriendelijk uurtarief. U hoeft zelf niet te investeren in specialistische machines als U gebruik maakt van onze loonwerk (mini) diensten.

  • Voorkom problemen met RB Tuinen

  • De perfecte bodem

  • Specialisatie in gazonen en sportvelden

  • Frezen met professionele freesmachine

  • Jarenlange ervaring


RB Tuinen voert specifieke land- en tuinbouwwerken uit op contractbasis. Om dit loonwerk (mini) uit te voeren doen wij beroep op ons gespecialiseerde machinepark. Met de beste machines op de huidige markt gecombineerd met geroutineerde vakmensen, kunnen wij doeltreffend al Uw loonwerk uitvoeren.

Loonwerk (mini) activiteiten die wij kunnen uitvoeren betreft onder andere het verticuteren van gazon, zaaien van gazon, spreiden van compost, frezen van gazonen en sportvelden, grondwerken met beperkte breedte, nivelleren van terreinen, spitten van grond tot een diepte van 30cm, verzetten van grond, klepelen van ruwe terreinen, spreiden van kunstmest, zaaien met rotoreg, onderhoud van weilanden of paardenboxen, etc.

Het loonwerk (mini) dat wij voor U kunnen verrichten is in feite zo ruim en uitgebreid dat er niets is dat wij niet kunnen doen. Dankzij onze bedrevenheid hebben wij een doorwintert team kunnen samenstellen dat uw loonwerk (mini) op een professionele manier uitvoert naar de specifieke vereisten van uw huisstijl.

Bel 0473/90.56.19 of klik hier om uw offerte op te vragen.