Een weelderig en vol gazon geeft ons de goesting om blootvoets als een kind door het gras te lopen.

Dat is het beoogde doel wanneer wij nieuw gazon zaaien. Als u een weelderig en vol gazon beoogt, dan kan u RB-Tuinen bellen. Zo wordt uw nieuw gazon op correcte wijze gezaaid en worden dunne of kale plekken vermeden. Als u niet tevreden bent over uw huidig gazon, kan u ook beroep doen op ons. Wij kunnen alle werken uitvoeren om het nieuwe gazon aan te leggen.


Zou Ik Een Vakman Inschakelen?

Een nieuw gazon zaaien bevat meer werk dan u denkt. Als u dat nog nooit eerder heeft gedaan of twijfelt over het resultaat dat u zelf zal behalen, aarzel dan niet om een vakman in te schakelen. Waar u eerst uren aan research moet doen, kan een tuinman beroep doen op zijn uitgebreide kennis om het zaaien van een nieuw gazon veel sneller te klaren.

Aan het hoofd van RB-Tuinen staat Raf Bruyninckx. Hij groeide als kind op tussen de land- en tuinbouwmachines. Van die passie maakte hij zijn beroep en zo is hij vandaag de dag bijna altijd op een tuin of op een veld terug te vinden. Naast zijn jarenlange ervaring, beschikt RB-Tuinen over de meest moderne machines om nieuw gazon te zaaien.

Neem contact op met RB-Tuinen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Heraanleggen van Gazon

Graag komen we eerst een keer langs om de huidige staat van uw gazon te beoordelen. Wanneer we dat gedaan hebben, kunnen we u adviseren om uw gazon beter en sneller te laten groeien om een prachtig resultaat te bekomen. We trachten steeds de beste oplossing te vinden binnen uw budget.

In Mol, Postel, Retie, Geel, Meerhout, Kasterlee, Balen, Lommel, Arendonk, Veerle, Laakdal en verder heeft men reeds door RB-Tuinen nieuw gazon laten zaaien. Wil u ook een weelderig gazon? Wij zorgen voor het weelderig en vol gazon waar u al zo lang naar verlangt.

  • Grote expertise

  • Professionele machines

  • Het gras altijd groener aan uw kant

  • Aangepast aan de eisen van uw gazon

  • Advies waar nodig

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn voor het aanleggen van uw gazon. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor die tuin. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.