RB-Tuinen: Uw Specialist in de aanleg van sportvelden

Voor de aanleg van sportvelden kan u beroep doen op RB Tuinen. Samen met u werken wij een gedetailleerd plan uit van A tot Z voor de aanleg van uw sportveld, volledig op maat van uw wensen en uw budget.

Een sportveld vereist een grasmat die geschikt is voor het intensief gebruik, veelvuldig maaien en ander onderhoud. Of het nu recreatief sporten, basissport of subtop is, RB Tuinen zorgt voor een professioneel sportveld voor diverse sportactiviteiten.

Voor een optimaal onderhoud van een sportveld kunt U ook terecht bij RB tuinen. Sportveldonderhoud is te verdelen in een periodiek en een specialistisch onderhoud. Alle benodigde machines zijn aanwezig op eigen bedrijf. Hierdoor is een directe inzetbaarheid ten aller tijden mogelijk.

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn om het perfecte sportveld aan te leggen. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat project. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Tuinaanleg

Als ik op ons terras zit, de vogels hoor fluiten en de vissen zie zwemmen in onze vijver, weet ik dat het een goede keuze was om RB Tuinen onze tuin te laten aanleggen!

Referentie: Gazon zaaien

RB Tuinen kwam met professioneel materiaal om onze gazon om te spitten en in te zaaien. Heel efficiënt en een prachtig resultaat. Wij denken niet meer dat het gras aan de andere kant…