RB-Tuinen: Uw Specialist in Gazon Zaaien

Wil u de tuin van uw dromen aanleggen?

Daar is het zaaien van gazon een cruciaal onderdeel van. De dienst Gazon Zaaien van RB-Tuinen zorgt ervoor dat uw gazon correct is ingezaaid met als resultaat dat u het weelderig en vol gazon bekomt dat u altijd al wilde hebben.

Naast onze onderhoudsdiensten, bieden we ook gespecialiseerde diensten aan zoals het zaaien van gazon of het aanpakken van problemen met gazons. Onze ervaren tuinexperts komen persoonlijk langs om de staat van uw gazon vast te stellen en het beste plan van aanpak te bepalen.

Wanneer Gazon Zaaien?

Er zijn een paar optimale periodes wanneer u het best gazon kan zaaien. Dit is afhankelijk van de grassoort die gebruikt zal worden. Gazon zaaien kan technisch gezien het hele jaar door, maar best niet wanneer het kouder gaat worden dan 8°C.

In de lente gazon zaaien gaat altijd perfect. Tussen de maanden april en oktober groeit de grassoort die we gebruiken het beste. Maar om het op correcte wijze te zaaien en plannen, moet je wel kennis van zaken hebben. RB-Tuinen zorgt ervoor dat het zaaien van uw gazon vlekkeloos en volgens een duidelijk stappenplan verloopt.

RB-Tuinen

RB-Tuinen overloopt graag samen met u alle stappen die benodigd zijn om het perfecte gazon te zaaien in uw tuin. Onze diensten op maat zijn gebaseerd op de desbetreffende eisen voor die tuin. Daarom kan u best contact opnemen en een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Tuinaanleg

Als ik op ons terras zit, de vogels hoor fluiten en de vissen zie zwemmen in onze vijver, weet ik dat het een goede keuze was om RB Tuinen onze tuin te laten aanleggen!

Referentie: Gazon zaaien

RB Tuinen kwam met professioneel materiaal om onze gazon om te spitten en in te zaaien. Heel efficiënt en een prachtig resultaat. Wij denken niet meer dat het gras aan de andere kant…