Tuinaanleg: van Actief meedenken tot Zorgvuldig zaaien

Samen met u werkt RB Tuinen een gedetailleerd plan uit van A tot Z voor de (her)aanleg van uw tuin, volledig op maat van uw wensen en uw budget. U kan ook een plan – door u of een tuinarchitect opgemaakt – stapsgewijs door RB Tuinen laten uitvoeren.

Afhankelijk van vele factoren zoals grootte en ligging van uw tuin, inval van zonlicht, … kan u bij RB Tuinen terecht voor een professioneel advies over welke planten het best in uw tuin passen. Of welke materialen het best geschikt lijken om dat nieuwe tuinpad, uw tuinhuis of vijver nog net dat ietsje meer te geven…

Naast de heraanleg van uw tuin en het groen rond uw woning of ander gebouw, kan u ook beroep doen op RB Tuinen voor onderhoud. Informeer naar een onderhoudscontract op maat van uw wensen. U kan vanaf nu zorgeloos genieten van uw tuin!

Tuinaanleg

Wat onze klanten zeggen

Referentie: Tuinaanleg

Voor de heraanleg van onze lange, smalle tuin was RB Tuinen de juiste man op de juiste plaats! Met zijn gespecialiseerde machines toverde hij onze tuin om in een echt paradijs!

Referentie: Onderhoud tuinen

Dankzij het vakkundig onderhoud door RB Tuinen genieten onze sportvelden nu van een verdiende zomerstop en zijn ze straks weer helemaal klaar om topprestaties op te leveren!